Bo van Heeringen

Bo van Heeringen

Ik ben docent beeldende kunst en vormgeving en werk bij XieXie omdat het gewoon een beetje bij mij hoort. Er is niets heerlijkers dan onbevangen aan de slag gaan met allerlei vreemde materialen, dit geeft zo veel inspiratie!
Ik hoop deze manier van creatief denken aan kinderen mee te kunnen geven.

Meer weten over Bo?

Lydia Timmermans

Lydia Timmermans

Ik ben een enthousiaste docent (Beeldende Kunst en Vormgeving) in opleiding, die graag met kinderen en jongeren werkt. De energie die ik in hen steek krijg ik driedubbel en dwars weer terug. Ik ken XieXie sinds 2013. Wat ik tot nu toe heb ervaren is het plezier in kunst maken, niks moet en alles mag!

Maike Peters

Maike Peters

Ik zit in mijn afstudeerfase van de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan ArtEZ. Elke keer dat ik bij XieXie werk is het voor mij weer inspirerend om te zien hoe kinderen allerlei moois maken met de verschillende materialen en methodes die we ze aanreiken.

Margot Verbree

Margot Verbree

Kinderen verwonderen mij keer op keer. Ik leer kinderen omgaan met materialen maar op hun beurt leren zij mij op een andere, zeer creatieve en open blik naar de wereld te kijken. Kinderen inspireren mij en hun eerlijkheid is iets waar de wereld nog iets van kan leren. Samen ontdekken wij hoe een je van een plastic tas een geweldige vlieger kan maken of van een stukje hout een holy smoly.

Marjan van der Molen

Marjan van der Molen

XieXie is een totaalpakketje waar ik heel enthousiast van word. De combinatie van met kinderen bezig zijn op een creatieve manier, het motiveren om met materiaal te werken die anders in de vuilnisbak wordt gedumpt en kinderen wat meer over kunst vertellen, is echt wat voor mij. In 2012 ben ik in aanraking gekomen met XieXie en sindsdien geef ik de workshops in ’t Haske in Balk en Het PAC in Lemmer. Elke keer weer blije gezichten van kinderen, maar ook van de ouders.

Creativiteit stopt nooit, maar je moet er wel iets mee doen!