Oranjewoud Festival, vier dagen genieten

Oranjewoud Festival, vier dagen genieten

Mooi weer? Check! Mooi festival? Check! Leuke kinderen? Check!

XieXie heeft echt genoten van editie 2017 van het Oranjewoud Festival in Oranjewoud bij Heerenveen, en met ons honderden (echt honderden) kinderen die in onze parchtige festivaltent een rengdengdoedel hebben gemaakt, of een muzikale fidgetspinner.

Nieuw voorjaar, nieuwe inspiratie

Nieuw voorjaar, nieuwe inspiratie

Natuurlijk is XieXie ook in de winter actief. Dan doen we bijvoorbeeld heel veel aan kunsteducatie op scholen (KEK), maar als het voorjaar zichzelf aankondigt, gaat het bij ons weer een beetje extra creatief kriebelen. Dan krijgen we weer inspiratie, en die willen we graag met jullie delen.

Knutsellezen bij Mar en Fean

Knutsellezen bij Mar en Fean

Eten en lezen behoren tot de fijnste dingen in de wereld. Althans, dat vindt schrijver Remco Campert. Wij bij XieXie vinden knutselen en lezen nog nét even wat fijner. Vandaar dat we het ook zo leuk vonden om aan de slag te gaan bij de bibliotheek in Lemmer van Mar en Fean.

XieXie op 't Hazzeleger in Balk

XieXie op 't Hazzeleger in Balk

Van groep 1 tot en met groep 8, alle kinderen van basisschool 't Hazzeleger in Balk hebben de afgelopen dagen een workshop van XieXie gedaaan. Het is alweer voor het derde jaar op rij dat we actief zijn geweest op de Daltonschool.

[12 3 4 5  >>