Kinder Klei Club: Kleimonsters

Kinder Klei Club: Kleimonsters

Iedere woensdagmiddag tussen 14.45 en 16.45 uur krijgen de kids in het Arnhems Keramiek Atelier weer een leuke opdracht om iets te maken uit klei. Naar aanleiding van een thema uit de kunstgeschiedenis, het seizoen, een huidige trend, of om de grenzen van het materiaal te verkennen. Vandaag: Kleimonsters. (Maak je eigen gekke monsters van klei.)

Kinder Klei Club: Piccolo Picasso

Kinder Klei Club: Piccolo Picasso

Iedere woensdagmiddag tussen 14.45 en 16.45 uur krijgen de kids in het Arnhems Keramiek Atelier weer een leuke opdracht om iets te maken uit klei. Naar aanleiding van een thema uit de kunstgeschiedenis, het seizoen, een huidige trend, of om de grenzen van het materiaal te verkennen. Vandaag: Piccolo Picasso. (De gekke gezichten van Picasso, en dat van jezelf natuurlijk.)

Kinder Klei Club: Mallenwerk potjes en bakjes

Kinder Klei Club: Mallenwerk potjes en bakjes

Iedere woensdagmiddag tussen 14.45 en 16.45 uur krijgen de kids in het Arnhems Keramiek Atelier weer een leuke opdracht om iets te maken uit klei. Naar aanleiding van een thema uit de kunstgeschiedenis, het seizoen, een huidige trend, of om de grenzen van het materiaal te verkennen. Vandaag: Mallenwerk potjes en bakjes. (Maak bijvoorbeeld je persoonlijke ontbijtbord.)

Kinder Klei Club: Familieportretten

Kinder Klei Club: Familieportretten

Iedere woensdagmiddag tussen 14.45 en 16.45 uur krijgen de kids in het Arnhems Keramiek Atelier weer een leuke opdracht om iets te maken uit klei. Naar aanleiding van een thema uit de kunstgeschiedenis, het seizoen, een huidige trend, of om de grenzen van het materiaal te verkennen. Vandaag: Familieportretten. (Denk aan je familie en maak poppetjes die op ze lijken. Samen in één portret.)

[12  >>